Mittwoch, 8. Mai 2013

λεφτά από διαφημίσεις στο ιντερνέτ

Γενικές ιδέες και κατευθυντήριες σκέψεις πως να κερδίσετε χρήματα από το ιντερνέτ

Ο πιο βασικός στόχος στο να βγάλει κάποιος λεφτά από διαφημίσεις στο ιντερνέτ δεν είναι μόνο ο σωστός τρόπος και η στρατηγική να στέλνει κάποιος έμμεσα η άμεσα σε affiliates η στις διαφορές διαφημίσεις αλλά μετραει κατά πολύ και η ποσότητα των χρηστών οι οποιο επισκέπτονται την ιστοσελίδα.Δηλαδή εντελώς αλλά λεφτά κερδίζει κάποιος εάν έχει μόνο 100 επισκέπτες στο σίτε του ανά μηνά και αλλά εάν κάποιος έχει ένα επιτυχημένο μπλοκ με πάνω από 10000 επισκέπτες το μηνά. Στην πρώτη περίπτωση όσο καλό είναι το ποσοστό κλικ σε διαφημίσεις  ζήτημα είναι εάν βγάζει ένα εύρο το μηνά.

Έτσι μεγάλος σχεδιασμός και στρατηγική προσέγγιση πρέπει να ρίξει κάποιος στο να φέρει κόσμο στην σελίδα του , παρά να ρίξει όλο το ψάξιμο στο πως να χρησιμοποιήσει τους επισκέπτες της σελίδας του για να βγάλει χρήματα από την ιστοσελίδα του. Ίσως ακόμα καλυτέρα να κάνει και τα δυο ταυτόχρονα.

Σε αυτό το μπλοκ θα αναλύσουμε τρόπους για να βγάζετε λεφτά από διαφόρους τρόπους διαφήμισης αλλά και τρόπους για να κενότατε το σίτε σας φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (SEO  search engine optimization) αλλά και να χρησιμοποιεί το φαισεμπουκ και το twitter για να φέρετε έχτρα κόσμο στο μπλοκ σας

Εάν παρατηρήσατε αυτό το άρθρο είναι γραμμένο έτσι λες και είναι κράχτης , δίνει μόνο γενικές χρήσιμες πληροφορίες για το πως κάποιος να βγάλει λεφτά από το ιντερνέτ που ίσως να είναι ευρείας γνώστες η ακόμα και αυτονόητες ,αλλά γράφτηκε περιέχοντας πολλές λέξεις κλειδιά με την ελπίδα ότι θα γίνει πιο αντιληπτό από της διάφορες μηχανές αναζήτησης και να φέρει κόσμο σε αυτό το μπλοκ. Αυτό είναι μια από τις τεχνικές seo οι οποίες είναι απαραίτητες για να βρεθεί ένας ισότοπος στο προσκήνιο έτσι έρχεται κόσμος και υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα κέρδους.Τώρα για να κερδίσω την “πιστή επισκεψημοτητα” δηλαδή να ξαναμπεί κόσμος στην σελίδα αυτή στο μέλλον πρέπει να υποσχεθώ (και θα το κάνω πραγματικά  έτσι και αλλιώς) ότι θα συνεχιστεί το άρθρο αυτό με περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες στο μέλλον.

Παράξενη και πρωτότυπη προσέγγιση? Η πρωτοτυπία είναι πολύ σημαντική στο ιντερνέτ, και έτσι εάν και εσείς σκάφτεστε κάτι πρωτότυπο η πέρα του συνηθισμένου , κάντε το! Εάν επιτύχει θα πετυχει καλα!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen