Freitag, 10. Mai 2013

κέρδη από το amazon

Το Amazon με το affiliate πρόγραμμα του παρέχει πολύ καλές προοπτικές για να βγάλει κάνεις έξτρα χρήματα από το ιντερνέτ. Δυστυχώς οι αγορές του Αμαζον όπως και γενικά οι αγορές ονλινε δεν είναι τόσο διαδεδομένες στην Ελλάδα όπως στο εξωτερικό και επιπλέον το γεγονός ότι δεν υπάρχει υποκατάστημα Αμαζον στην Ελλάδα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Η μικρή λύση για ένα ελληνικό σίτε με ελληνική γλωσσά είναι να διαφημίζει προϊόντα από το αγγλικό αμαζον γιατι το αμαζον της αγγλιας υποσχεται δωρεαν εξοδα αποστολης για την ελλαδα.Εαν έχετε όμως ένα γερμανικό , ιταλικό η αγγλικό σίτε καλυτέρα να γραφτείτε έξτρα στο ανάλογο αμαζον και να διαφημίζετε προϊόντα που απευθύνονται πχ στο γερμανικό κοινό. Τώρα εάν έχετε αγγλικό σίτε και μπαίνουν αμερικανικοκαι καναδικό κοινό καλυτέρα να βάλετε προϊόντα από το αμερικανικό amazon παρά από το amazon.co.uk το αγγλικό δηλαδή.

Το Αμαζον δίνει 5% επί της τιμής αγοράς μπόνους σε εσάς.Δηλαδή εάν κάποιος αγοράσει ένα κινητό από το αμαζον ερχόμενος από την σελίδα σας κερδίζετε 5% από την τιμή του. Το όριο κέρδους όμως περιορίζεται στα 10 ευρώ. Δηλαδή εάν κάποιος αγοράσει κάτι που κάνει 2000 ευρώ εσείς δεν θα πάρετε περισσότερο από 10 ευρώ.

Εαν κάνετε πολλές πώλησης το ποσοστό της αμοιβής που παίρνετε αυξάνεται δηλαδή στις 25 πώλησης γίνεται 5,5%  μετά 6% ….

Πολλοί φτιαχτούν ιστοσελίδες με αξιολογήσεις προϊόντων και κερδίζουν μόνο με τις πώλησης στο Αμαζον. Μερικοί πιάνουν τα αγοραστικά trends που υπάρχουν. Στην περίπτωση μου όταν 2 χρόνια πριν στην γερμάνια ήταν της μόδας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έβγαλα πολλά λεφτά από το αμαζον διαφημίζοντας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.αχ ωραίες εποχές¨

Το αμαζον πληρώνει στο τραπεζικό λογαριασμό σας η μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρδη σας στο αμαζον λογαριασμό σας εάν σκοπεύετε να ξοδέψετε τα κέρδη σας στο να αγοράσετε αντικείμενα από το διάσημο ονλινε κατάστημα

Προσοχή πριν ανοίξετε αμέτρητους λογαριασμούς στο αμαζον

Κάπου λέει οτια εάν μέσα σε έναν χρόνο δεν έχετε κάνει καμία πώληση θα πρέπει να πληρώσετε 10 ευρώ . Για αυτό καλυτέρα να μην γραφείτε σε όλα τα αμαζον εάν δεν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε , του τεστην μην γραφτείτε στο κινέζικο αμαζον εκτός και εάν ξέρετε κινέζικα η έχετε κινέζικο κοινό στην ιστοσελίδα σας.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen